فایل ورد مقاله تاثير سطوح مختلف گلوتامين بر ميزان مواد مغذي و کيفيت گوشت جوجه هاي گوشتيتحت تنش گرمايي

لینک دانلود

فایل ورد مقاله تاثير سطوح مختلف گلوتامين بر ميزان مواد مغذي و کيفيت گوشت جوجه هاي گوشتيتحت تنش گرمايي دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله تاثير سطوح مختلف گلوتامين بر ميزان مواد مغذي و کيفيت گوشت جوجه هاي گوشتيتحت تنش گرمايي کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله تاثير سطوح مختلف گلوتامين بر ميزان مواد مغذي و کيفيت گوشت جوجه هاي گوشتيتحت تنش گرمايي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله تاثير سطوح مختلف گلوتامين بر ميزان مواد مغذي و کيفيت گوشت جوجه هاي گوشتيتحت تنش گرمايي :


محل انتشار: ششمین همایش یافته های پژوهشی کشاورزی
تعداد صفحات:5
نویسنده(ها):
محسن دانشیار – گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ارومیه
مصطفی ایازی – گروه بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه ارومیه
علی اکبرلو –
فاطمه حامیان –

چکیده:
در این آزمایش از 200 قطعه جوجه‌ی یکروزه نژاد راس (308) در قالب طرح کاملاً تصادفی برای بررسی تأثیر اسید آمینه گلوتامین بر غلظت مالون دی آلدئید، خصوصیات لاشه و رنگ گوشت جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی استفاده شد. تیمارهای آزمایش شامل جیره‌های حاوی سطوح صفر، 25/0، 5/0 و 1 درصد گلوتامین در کیلوگرم خوراک بودند. جوجه‌ها از یک روزگی تا سن 42 روزگی در دمای مداوم 1 ± 32 درجه سانتی‌گراد نگهداری شدند. یک جوجه از هر تکرار انتخاب و کشتار گردید. دو سری نمونه ماهیچعه ران جهت بررسی خصوصیات و کیفیت لاشه مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که مصرف مکمل گلوتامین تأثیری بر خاکستر، پروتئین کل، ماده خشک، چربی، اسیدیته گوشت و هم‌چنین غلظت مواد واکنش‌دهنده با تیوباربیوتوریک اسید (TBARS) و روشنی (L) و کاهش قرمزی (a) و زردی (b) گوشت جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی نداشت (p<0/05) به طور کلی استفاده از گلوتامین در جیره‌ی جوجه‌های تحت تنش گرمایی به دلیل عدم تأثیر بر پراکسیداسیون تغییری در میزان مواد مغذی گوشت و فراسنجه‌های رنگ گوشت ایجاد نمی‌کند.

توضیحات بیشتر