فایل ورد مقاله تاثير سطوح مختلف عصاره رزماري بر عملکرد جوجه هاي گوشتي مصرف کننده نيتراتسديم در آب آشاميدني

لینک دانلود

فایل ورد مقاله تاثير سطوح مختلف عصاره رزماري بر عملکرد جوجه هاي گوشتي مصرف کننده نيتراتسديم در آب آشاميدني دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله تاثير سطوح مختلف عصاره رزماري بر عملکرد جوجه هاي گوشتي مصرف کننده نيتراتسديم در آب آشاميدني کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله تاثير سطوح مختلف عصاره رزماري بر عملکرد جوجه هاي گوشتي مصرف کننده نيتراتسديم در آب آشاميدني،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله تاثير سطوح مختلف عصاره رزماري بر عملکرد جوجه هاي گوشتي مصرف کننده نيتراتسديم در آب آشاميدني :


محل انتشار: ششمین همایش یافته های پژوهشی کشاورزی
تعداد صفحات:4
نویسنده(ها):
علیرضا اخواست – دانشجوی کارشناسی ارشد
محسن دانشیار – استادیار دانشگاه ارومیه
توحید بومی – دانشجوی کارشناسی ارشد

چکیده:
هدف از این تحقیق بررسی تأثیر سطوح مختلف عصاره رزماری بر عملکرد جوجه‌های گوشتی مصرف‌کننده نیترات سدیم در آب آشامیدنی بود. تعداد 250 قطعه جوجه نر گوشتی سویه راس 308 در 5 تیمار و 4 تکرار (11 قطعه جوجه) در قالب طرح کاملاً تصادفی استفاده شد. آب مصرفی همه تیمارها به غیر از شاهد دارای 4/27 میلی‌گرم نیترات سدیم بود. بنابراین 5 تیمار شاهد، نیترات‌دار و نیترات‌دار حاوی سطوح 15/0، 3/0 و 6/0 درصد عصاره رزماری در آزمایش اخیر استفاده شد. در کل دوره آزمایشی تفاوت معنی‌داری برای افزایش وزن و مصرف خوراک بین تیمارهای آزمایشی مشاهده نشده (P>0/05) هم‌چنین اگر چه تفاوت معنی‌داری برای ضریب تبدیل بین تیمارهای آزمایشی در کل دوره وجود نداشت، اما ضریب تبدیل تمایل به معنی‌دار شدن داشت (P=0/08) و ضریب تبدیل جوجه‌های تغذیه شده با سطوح 3/0 و 6/0 کمتر از مقدار مربوط به جوجه‌های سایر تیمارهای آزمایشی بود. به طور کلی استفاه از رزماری تأثیری بر افزایش وزن و مصرف خوراک جوجه‌های گوشتی ندارد ولی احتمالاً از طریق بهبود فرایندهای هضمی و هم‌چنین اثرات آنتی‌اکسیدانی، ضریب تبدیل خوراک را کاهش می‌دهد.

توضیحات بیشتر