فایل ورد مقاله تاثير زردچوبه بر جوجه درآوري، کيفيت و فراسنجههاي خوني جوجههاي تازه هچ شدهاز مرغهاي مادر بومي

لینک دانلود

فایل ورد مقاله تاثير زردچوبه بر جوجه درآوري، کيفيت و فراسنجههاي خوني جوجههاي تازه هچ شدهاز مرغهاي مادر بومي دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله تاثير زردچوبه بر جوجه درآوري، کيفيت و فراسنجههاي خوني جوجههاي تازه هچ شدهاز مرغهاي مادر بومي کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله تاثير زردچوبه بر جوجه درآوري، کيفيت و فراسنجههاي خوني جوجههاي تازه هچ شدهاز مرغهاي مادر بومي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله تاثير زردچوبه بر جوجه درآوري، کيفيت و فراسنجههاي خوني جوجههاي تازه هچ شدهاز مرغهاي مادر بومي :



تعداد صفحات:5
چکیده:
تعداد 240 قطعه مرغ بومی در سن 23 هفتگی در چهار گروه آزمایشی مورد استفاده قرار گرفت. مرغهای هر گروه در 6 قفس قرار گرفتند. هم‌چنین یک خروس بالغ هم به منظور بررسی صفات باروری و جوجه‌درآوری در هر کدام از قفس‌ها گرفت. مرغ‌های گروه‌های مختلف سطوح صفر، 25/0، 5/0 و 1 درصد پودر زردچوبه را دریافت کردند. بعد از 5 هفته تغذیه با جیره‌های آزمایشی، 20 تخم از هر قفس جمع‌آوری شد و برای جوجه‌کشی استفاده گردید. هیچ تفاوت معنی‌داری برای جوجه‌درآوری، باروری، تلفات جنین، وزن جوجه و هم‌چنین کیفیت جوجه یکروزه بجز باقیمانده زرده بین تیمارهای آزمایشی مشاهده نشد (P>0/05) زرده باقیمانده جوجه‌های هچ شده از تخم‌های مرغ‌های تغذیه شده با همه سطوح زردچوبه کمتر از مقدار مربوط به جوجه‌های حاصل از مرغ‌های شاهد بود. بالاترین سطح زردچوبه (1 درصد ) باعث افزایش میزان کلسترول کل خون گردید (P<0/05) بعلاوه همه سطوح زردتچوبه میزان گلوتامات پیروات ترانس آمیناز خون را در مقایسه با شاهد کاهش دادند. (P<0/05).

توضیحات بیشتر