فایل ورد مقاله تاثير اکسين و سايتوکينين بر برخي شاخصهاي بيوشيميايي گندم نان و دوروم در شرايطتنش خشکي

لینک دانلود

فایل ورد مقاله تاثير اکسين و سايتوکينين بر برخي شاخصهاي بيوشيميايي گندم نان و دوروم در شرايطتنش خشکي دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله تاثير اکسين و سايتوکينين بر برخي شاخصهاي بيوشيميايي گندم نان و دوروم در شرايطتنش خشکي کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله تاثير اکسين و سايتوکينين بر برخي شاخصهاي بيوشيميايي گندم نان و دوروم در شرايطتنش خشکي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله تاثير اکسين و سايتوکينين بر برخي شاخصهاي بيوشيميايي گندم نان و دوروم در شرايطتنش خشکي :


محل انتشار: ششمین همایش یافته های پژوهشی کشاورزی
تعداد صفحات:5
نویسنده(ها):
یحیی امام – دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد
هدایت الله کریم زاده سورشجانی – دانشجوی دکتری دانشگاه فردوسی مشهد,
سعید موری – دانشجوی دکتری دانشگاه ایلام و دانشجوی دکتری زراعت دانشگاه شیراز
کبری مقصودی –

چکیده:
این پژوهش در ایستگاه پژوهشی دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز در سال زراعی 1390-1389 انجام شد. رژیم آبی (آبیاری و قطع آبیاری)، ارقام گندم (شیراز و یاواروس) و سطوح اکسین (0، 20 و 40 میلی گرم در لیتر) و (0، 50 و 70 میکرومولار) به ترتیب عامل های اصلی، فرعی و فرعی بودند. نتایج نشان داد که با سپری شدن زمان بعد از گرده‌افشانی در شرایط قطع آبیاری، میزان پرولین و پراکسیداز، کلروفیل و کاروتنوئید برگ پرچم افزایش یافت و این افزایش در رقم یاواروس بیشتر از رقم شیراز بود. با افزایش شاخص‌های بیوشیمیایی , از قبیل پرولین و پراکسیداز، کاتالاز، کلروفیل کل و کاروتنوئید در شرایط تنش خشکی همراه بود.

توضیحات بیشتر